fbpx

Over ons

Wij zijn Jeronimo Coffee, een micro koffiebranderij gevestigd in Aalsmeer.
Wij werken graag met gepassioneerde mensen, die net zo gepassioneerd zijn over de koffie als wij. We proberen een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, we bieden informatie aan naast de koffie die we branden over diverse zet methodes. Om al deze geweldige smaken in je kopje te krijgen, is het heel belangrijk dat we ons richten op het volgende:

‘Slow Roasted’: Tijd en temperatuur zijn twee belangrijke factoren die het uiteindelijke resultaat in je kopje koffie sterk beïnvloeden. Bij Jeronimo Coffee zweren we bij Slow Roasting. We geven de koffieboon rustig aan alle tijd tijdens het branden, en verhogen langzaam de temperatuur. Zo gaan de bonen niet zweten en behouden ze hun essentiële oliën, die de aroma’s en smaken vrijgeven. Zo krijgt Jeronimo Coffee het meest verfijnde eindresultaat in je kop koffie. 

‘Specialty Coffee’ Wat is specialty Coffee en wat niet?  Voor ons is ‘Specialty Coffee’ koffie met een verhaal, met iets uitzonderlijks, niet conventioneels, zo eerlijk mogelijk, premium, 85+ punten koffie (gecupt op een schaal van 100 punten).

‘Coffee with a Story’ We garanderen u informatie over de boon, de herkomst, het land en de smaak.

Postadres:
Koolwitjestraat 185
1432NS Aalsmeer
Nederland
✆ 06 20408877

KvK Amsterdam 61364088
VAT NL002172950B81

(Photography.bycynthia)