fbpx

Horeca

Horeca

 

Koffie voor de Horeca
Een (h)eerlijke kop koffie; Ingekocht bij de gespecialiseerde koffieboeren en daarna dagelijks vers gebrand (slow roast) 
Op die manier garanderen wij niet alleen een overheerlijke koffie-beleving voor uw gasten, maar ook de geruststelling dat de koffieboeren goed beloond worden voor hun expertise. ‘Bewuster koffie drinken’ noemen wij dat; in onze ogen de perfecte mix van genot, ontspanning, beleving en respect voor de koffieboer!

Onze specialty coffee is uiterst geschikt voor alle typen espresso machines. Omdat wij uitsluitend top kwaliteit koffiebonen gebruiken, zijn onze specialty coffee’s zeker geschikt voor gebruik in de Horeca. Wij branden volgens de traditionele “slow roasting” methode. Hierdoor proeft u niet alleen een verfijndere espresso, maar vraagt uw (volautomatische) espresso machine ook minder onderhoud omdat de bonen niet vet zijn, door de slow roasting methode scheiden de koffiebonen minder oliën af die anders in de espresso machine achterblijven.

Bekijk hier ons koffie assortiment

Thee voor de Horeca
Bij Jeronimo zijn we ervan overtuigd dat de toenemende vraag naar speciale thee nog maar het begin is van een soort revolutie. Met een groter bewustzijn en een grotere toegankelijkheid zal ook de acceptatie van dit segment van de thee toenemen. Wij hopen dat theeliefhebbers over de hele wereld de juiste beslissing nemen, op de juiste wijze drinken en hun liefde voor speciale Theeën voeden.

Bekijk hier ons Thee assortiment

51 tips voor de Horeca
“Oesters, ham & koekjes”, 51 inspiratie tips voor horeca ondernemers.
“Water, koffiebonen & melk”, 51 tips voor de (thuis) barista, de 2e druk is onlangs verschenen
“Gasten, klanten & vreemde kostgangers”, 51 gastvrije acties voor de dienstverleners

Bekijk hier de boekjes met 51 tips voor de Horeca

 

Jeronimo Coffee
Postadres:
Koolwitjestraat 185
1432NS Aalsmeer
Nederland
✆ 06 20408877

KvK Amsterdam 61364088
VAT NL002172950B81

Send Message