fbpx

Goede doelen

Malaria Free World

Als supporter van Care Plus® “Malaria Free World” helpen wij mee om 12.000 koffieboerenfamilies, verenigd in 24 primaire coöperaties in het gebied rond Luweero, te beschermen tegen malaria.
Jeronimo Coffee doet dit door middel van het inkopen van koffiebonen uit deze regio, deze koffiebonen zijn o.a. verwerkt in onze Blend’s.

 

Project Edu-PC

 

Jeronimo Coffee ondersteunt Project Edu-PC.

Project Edu-PC zet zich belangeloos in door het faciliteren van educatieve computers voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar uit minder bedeelde gezinnen, zodat iedereen gelijke kansen heeft op passend onderwijs.
Een tweedehands computer kan hun leven nu en in de toekomst enorm veranderen.

Meer info: Project Edu-PC

Buurtbakkie

Jeronimo Coffee ondersteunt Buurtbakkie door het sponseren van de koffie.

Gewapend met een goed humeur en een flinke bak koffie en thee zullen de mensen van participe met Buurtbakkie wekelijks te vinden zijn in de wijk. Na het aanbieden van een “buurtbakkie” en een luisterend oor willen zij zich zoveel mogelijk kunnen doorpakken met jullie verhalen. U kunt natuurlijk altijd anoniem uw verhaal doen, maar er is ook de mogelijkheid om uw boodschap op te schrijven of zelfs kort op te nemen. Participe wil namelijk samen met u een levendig sociaal platform creëren, zowel fysiek als digitaal (socialmedia). Op die manier hoopt Buurtbakkie op een inzichtelijke manier mensen, ideeën en professionals aan elkaar te verbinden en te verduurzamen.

Ready2Race

 

Jumbo-Visma Ready2Race biedt laagdrempelige wedstrijden waarbij iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Plezier en veiligheid staan voorop. Jij schrijft je in voor een of meerdere wedstrijddagen en Ready2Race plaatst je in een klasse die past bij jouw niveau. Jeronimo Coffee sponsort meerdere malen koffie voor de races in de omgeving van Amsterdam.

Meer over Ready2race

 

ACV Sports

 

 

Wij ondersteunen met onze koffie de organisatie ACV Sports. Dit zijn voetbalscholen voor kinderen in Brazilië. ACV Sports is een organisatie (opgericht door Alair Cruz Vicente) dat zich bezighoudt met de promotie en organisatie van sportevenementen en dat de beoefening van de sport in Aracruz en de regio ondersteunt.

Wij ondersteunen met onze koffie ACV Sports in Brazilië, Voetbalscholen voor kinderen in Brazilië.